Новини Заставни

Спортивні змагання урочисто відкрив Народний депутат України, член депутатської фракції Радикальної Партії Олега Ляшка у Верховній Раді України – Амельченко Василь Васильович

Василь Васильович у своєму вітальному слові до учасників змагань наголосив, що ініціюватиме на території гімназії будівництво багатофункціонального спортивного комплексу з міні-футбольним полем, волейбольною і баскетбольною площадками – за єдиної умови, що доступ до цієї спортивної споруди отримають всі мешканці міста Заставна, хто матиме бажання займатися спортом.

Народний депутат також висловив надію, що цю ініціативу підтримає і допоможе втілити в життя влада місцевої громади, яка буде обрана на виборах 29 квітня 2018 року.    

           З вітальною промовою до присутніх звернувся також голова Заставнівської РДА Кітар Юрій Васильович. Керівник району подякував команді Радикальної Партії за добрі справи, зроблені протягом 2016-2017 років на Заставнівщині та зокрема у місті Заставна.

У запеклій боротьбі – кубок «Радикальної Партії Олега Ляшка» виборола волейбольна команда села Боянчук.

Друге місце здобула команда міста Заставна, третє – команда села Веренчанка.

Всі члени команд – переможці, призери та учасники турніру були відзначені відповідними дипломами, медалями та призами.

             Організатором турніру з волейболу виступила Заставнівська районна організація Політичної партії «Радикальна Партія Олега Ляшка» в Чернівецькій області. Нагородження проводила голова організації, депутат Заставнівської міської ради – Олена Василівна Гольцова.

Поділися з друзями

   
Новини Заставни – Заставна Сьогодні: https://zastavna.net/news/misto/1145-22-kvitnia-2018-roku-v-sportyvnomu-zali-zastavnivskoi-himnazii-vidbuvsia-turnir-z-voleibolu-za-kubok-radykalnoi-partii-oleha-liashka-sered-voleibolnykh-komand-raionu

Залишити відповідь