Каспрука обшукали на вході до міської ради

ВідTimes.cv.ua

Лип 26, 2018

Перед сьогоднішньою сесією Чернівецької міської ради вхід до Ратуші оточили поліцейські. Вони з металошукачами перевіряють усіх, хто намагається потрапити до будівлі мерії. Обшукали навіть Олексія Каспрука.

Перед цим правоохоронці ретельно перевірили усі приміщення Ратуші на наявність вибухонебезпечних предметів.

Такі посилені заходи безпеки пов’язані із тим, що сьогодні на сесії буде розглядатися питання про відставку Каспрука з посади міського голови. А перед цим з’явилася інформація, що з боку однопартійців Каспрука по «Народному фронту» можливі різноманітні провокації. Тож, вчора чернівецькі правоохоронці попередили, що силовий сценарій не пройде.

«Напередодні чергової сесії Чернівецької міської ради у місті спостерігається зумисне нагнітання окремими силами конфліктної ситуації навколо питань порядку денного.

Зважаючи на те, що одним із обов’язків правоохоронної системи є ґарантування нормальної життєдіяльності, у тому числі й безперебійної роботи органів влади й місцевого самоврядування, керівництво буковинської поліції прийняло рішення про посилення заходів безпеки», – йшлося у зверненні правоохоронців.

   
Новини – “The Chernivtsi Times” Times.cv.ua

Залишити відповідь