Новини
Місцями дощ і гроза: погода на Буковині на Великдень

04.05.2024

На Буковині на Великдень, 5 травня, – мінлива хмарність. Вночі без опадів, вдень місцями невеликий короткочасний дощ, гроза.

Про це повідомляє Чернівецький обласний центр із гідрометеорології, пише molbuk.ua

Вітер ↖️південно-східний 5-10 м/с. Температура вночі 5-10° тепла, в горах 0-5° тепла, вдень 19-24° тепла.

У Чернівцях – мінлива хмарність, без опадів. Вітер ↖️південно-східний 5-10 м/с. Температура вночі 7-9° тепла, вдень 22-24° тепла.

Видимість на автошляхах добра.

Як повідомляє Sinoptik, у неділю у Чернівцях небо буде ясним до самого завершення дня. Без опадів. Температура повітря +8 +23 градуси.

Значне похолодання – у середу, 8 травня. У Чернівцях протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Дрібний дощ йтиме майже весь день. Вранці він досягне найбільшої сили, у другій половині дня послабшає, а ближче до вечора закінчиться. Температура повітря +9 +12 градусів.

За прогнозом синоптикині Наталки Діденко, на Великдень місцями дощі ймовірні на заході та півночі України, на решті території буде без опадів.

“У Великодню ніч скрізь сухо та холоднувато, +4+8 градусів, а на сході +2+5 градусів. Одягайтеся тепліше. Але протягом дня 5-го травня +18+24 градуси.

4-5 травня на сході та північному сході (ймовірно місцями і в центрі, окрім Вінниччини) можливі заморозки.

За попередніми прогнозами, із 8-го травня в багатьох областях України загалом похолоднішає. А у ніч на 9-те та 10-те травня на півночі, заході та в центральних областях ймовірні заморозки”, – попереджає Наталка Діденко.

” ”

–>

Джерело

   

Залишити відповідь