Новини
Раніше засуджений украв із квартири чернівчанина смартфон

04.05.2024

Фото ілюстративне

Раніше засуджений чернівчанин таємно проник до квартири буковинця та викрав мобільний телефон. Поліцейські повідомили порушнику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише molbuk.ua

На початку квітня цього року до поліції надійшло повідомлення про крадіжку майна. 48-річний житель Чернівців розповів поліцейським про те, що невідома особа проникла до його помешкання та викрала смартфон.

Співробітники Чернівецького районного управління поліції встановили особу правопорушника. Ним виявився 37-річний чернівчанин.

Наразі слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України. Досудове розслідування триває.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадження здійснює Чернівецька спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону.

Поліцейські Буковини нагадують: відповідно до внесених змін в законодавство, в Україні посилили відповідальність за вчинення крадіжок в умовах воєнного стану. Ці злочини прирівнюються до тяжких незалежно від вартості викраденого.

” ”

–>

Джерело

   

Залишити відповідь