Новини
Похід до Румунії за 50 тисяч євро. На Буковині затримали порушників кордону

07.05.2024

На Буковині прикордонники затримали порушників кордону та місцевого мешканця, який організовував незаконний перетин держкордону.

Про це molbuk.ua повідомили в пресслужбі Чернівецького прикордонного загону.

Реалізуючи оперативну інформацію, оперативні співробітники Чернівецького прикордонного загону на ділянці відділу Красноїльськ неподалік кордону затримали 7 чоловіків та місцевого мешканця, який виступав у ролі провідника. У ході затримання двоє порушників намагались втекти та чинили опір прикордонному наряду, навіть нанесли тілесні ушкодження одному з прикордонників. Тому правоохоронцям довелося застосувати зброю. Через деякий час прикордонники виявили та затримали 2 автомобілі, в яких перебували троє чоловіків. Головний організатор протиправної схеми та двоє водіїв, які доставили “клієнтів” до прикордоння.

Затримані чоловіки – мешканці Чернівецької, Вінницької, Івано-Франківської, Чернігівської та Житомирської областей. Вони заплатили організатору за доставку до Румунії по 7 тисяч євро.

Відносно них складені матеріали за статтями 204-1 та 185-10 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Щодо головного організатора схеми та його помічників, до правоохоронних органів направлено повідомлення за статтею 332 Кримінального кодексу України.

” ”

–>

Джерело

   

Залишити відповідь