Новини
У Кривому Розі в ТЦК помер чоловік: що відомо

07.05.2024

У Саксаганському терцентрі комплектування та соціальної підтримки в Кривому Розі помер військовозобов’язаний.

Про це повідомила у Фейсбуці служба зв’язків з громадськістю Дніпропетровського обласного ТЦК та СП.

“Повідомляємо, що 5 травня на території Саксаганського ТЦК та СП м. Кривого Рогу внаслідок раптового різкого погіршення стану здоров’я помер військовозобов’язаний. Різке погіршення здоров’я військовозобов’язаного супроводжувалось ознаками епілептичного нападу”, – йдеться у повідомленні.

У терцентрі зазначили, що була негайно викликана швидка медична допомога, до прибуття якої військовозобов’язаному надавалась домедична допомога. Співробітники патрульної поліції, які прибули за викликом, констатували біологічну смерть без ознак фізичного впливу.

“За фактом смерті громадянина тривають слідчі дії правоохоронних органів, до завершення яких просимо утриматись від емоційних і неперевірених заяв та суджень”, – наголосили в ТЦК.

Спецпрокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом смерті чоловіка в терцентрі комплектування та соціальної підтримки у м. Кривий Ріг.

“За процесуального керівництва Криворізької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Східного регіону розпочато кримінальне провадження за фактом можливого перевищення службовими особами Саксаганського РТЦК та СП м. Кривий Ріг службових повноважень, що призвело до смерті мобілізованого (ч. 5 ст. 426-1 ККУ)”, – йдеться в повідомленні.

Наразі у кримінальному провадженні сплановано проведення першочергових слідчих (розшукових) дій та призначено судові експертизи.

Триває слідство.

” ”

–>

Джерело

   

Залишити відповідь