Боксери дитячо-юнацької спортивної школи ВФСТ «Колос» Сокирянської міської ради прийняли участь в Чемпіонаті м.Чернівців з боксу

 27-28 квітня 2024 року боксери дитячо-юнацької спортивної школи ВФСТ «Колос» Сокирянської міської ради прийняли участь в Чемпіонаті м.Чернівців з боксу, який  відбувся в фізкультурно-спортивному клубі «Локомотив» м.Чернівці,  де прийняли участь  133 учасника.

Після напружених поєдинків наші боксери, які займаються на відділенні  боксу в с.Романківці виступили достойно. Кожен боксер здобув нагороду:     3 золоті та 2 срібні  медалі.

Чемпіонами чемпіонату  м.Чернівців з боксу  у своїх вагових категоріях стали: Максим Добровольський (26 кг), Дмитро Почтаріча (50 кг), Антон Цура (66 кг),  срібними призерами у вагових категорії стали: Нікіта Жалюк (50 кг),  Андрій Руснак (66 кг).

Дуже радує, що глядачі були в захваті від поєдинку  між боксерами Антоном Цурою (ДЮСШ м.Сокиряни)  та Костянтином Волощуком   (ДЮСШ №1 м.Чернівці ).

Чемпіони та призери були нагороджені медалями та грамотами.     Тренеру-викладачу Валерію Васильовичу Вахновану,  Захиснику України, який нещодавно демобілізувався і повернувся до тренерської роботи, президент  Федерації боксу Чернівецької області Павло  Василинчук вручив Подяку від президента Федерації боксу України Костянтина Шевченко.

Дирекція спортивної школи вітає боксерів та їхнього тренера з перемогою бажає і в подальшому спортивних перемог.

Новини Сокирянщини – Північно-Бессарабський край в Україні

Залишити відповідь